Simpson & Sand.

Simpson & Sand | Simpson Studio Architects

> back to Collaborations

 

Simpson & Sand | Simpson studio architects

Kent House Road Refurbishment and Extension.

 
 

How it all started.

Back in 2014 Sandy commissioned Simpson Studio Archtects to design and manage the complete renovation and extension of his Victorian home. Over the course of the following two years Joanna and Sandy worked together to design and make the majority of the interior fittings including built-ins, the kitchen, furniture and lighting.

The collaboration brought together similar design aesthetics and a desire to ‘play’ with different materials, allowing the creation of a totally unique family home. It lead both Joanna and Sandy to realise a lot of what they wanted to create was not available on the market and resulted in the birth of Simpson & Sand. The refined palette of materials and focus on the details is what we strived for then and what we aim to deliver now.